Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ZAPALILA JE LOVOROV LIST I SAČEKALA 10 SEKUNDI: Nazvala je odmah prijateljice da im javi šta se desilo

Lovorov list može biti veoma koristan za vaše zdravlje.

lovor2

Lovorov list domaćice uglavnom ubacuju u lonac da bi dali aromu jelu. Međutim, on može biti mnogo korisniji ukoliko ga zapalite.

Naime, lovorov list je veoma koristan za naše zdravlje. Kažu da umiruje i popravlja raspoloženje, liječi prehladu i usporava starenje…

Stručnjaci kažu da lovorov list možete koristiti kao biste se riješili brojnih tegoba.

lovor1

Umorni ste, razbudite se

Ukoliko osjetite da ste preumorni i da nemate više snage, zapalite nekoliko listića lovorovog lista i udišite dim koji je u prostoriji. Lovorov list će djelovati umirujuće na vaše tijelo i psihu, a ujedno će vas i razbuditi.

Kad srce lupa, lovorov list je spas Ukoliko se osjećate uznemireno i puls vam je ubrzan obavezno zapalite lovorov list i koristite ga što više kada kuhate. Naime, lovorov list jača srce i eliminiše loš holesterol iz tijela.

Liječi upalu zglobova

Ukoliko vas muče bolovi u zglobovima, mažite ulje od lovorovog lišća na bolno mjesto.

danas-se-i-dalje-veruje-da-lovorov-list-moze-predskazati-buducnost-8

Odličan je za probavu

Lovorov list je odličan za vaš stomak. Ukoliko ga redovno stavljate u hranu ne bi trebalo da imate problema sa probavom. Međutim, ukoliko vas želudac i dalje muči, nakon obroka utrljajte malo lovorovog ulja i na stomak. Bolovi bi trebalo brzo da nestanu.

Čisti pluća

Lovorov list čisti disajne puteve, tako da vam može dosta pomoći kod prehlade. Sve što treba da uradite jeste da u ključalu vodu stavite par listića lovorovog lista, a potom da se inhalirate.