Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

UDALA SE ‘RUŽNA NINA’: SA VJERENIKOM TAJNO OTIŠLA U ITALIJU

Hrvatska glumica Lana Gojak, kod nas daleko poznatija kao “ružna Nina” iz serije “Ne daj se, Nina”, udala se za svog izabranika Sinišu Bajata.

Arhiva

Lijepa Lana i reditelj Siniša “da” su izgovorili u Trstu, a vjenčanje je bilo tajno toliko da su – dok nisu podijelili fotografiju – za to znali samo najbliži.

– Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške, te učinili ovaj dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna – napisala je glumica, koja je zahvalila i Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Trstu što su im pomogli u tome da se njihova “suluda” ideja ostvari preko noći.

Zanimljiva je priča kako su se Lana i Siniša upoznali, pošto se to dogodilo dok se ona useljavala u podstanarski stan iz kojeg se on iseljavao.

– Odmah je zaiskrilo između nas, ali spojili smo se nekoliko godina kasnije. Naletjeli smo jedno na drugo tokom izlaska, pozvao me na izložbu i to je bilo to – ispričala je Lana svojevremeno za ”Story”.

Siniša je Lanu zaprosio na njihovu treću godišnjicu veze, a glumica je istakla kako je imala predosjećaj da će se to desiti.

– Nisam primijetila drugačije ponašanje, jer sam bila potpuno udubljena u snimanja. Taj dan sam došla smrznuta kući sa seta, spremila se da idemo na dogovoreni ručak u restoran, a Siniša mi je priredio pravo iznenađenje. Kad sam vratila film unazad, smijali smo se kako me je vrlo vješto izmuljao oko nekih sitnica – rekla je Lana i otkrila da ju je zaprosio na romantičan i šarmantan način.

Gojak je poznata po ulozi u seriji “Ne daj se, Nina”, u kojoj je glumila neuglednu, ali obrazovanu i inteligentnu Ninu Brlek.

[CBC show="y" country="ba"]