Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

POTREBNO VAM JE SAMO JEDNO! Ovo je recept za prirodni lijek protiv raka pluća, dojke, prostate i debelog crijeva! U njega se kune doktor, IZLIJEČIT ĆE VAS!

Mnogi pacijenti su se izliječili baš zbog upotrebe ovog recepta. Rak je jedna od najtežih bolesti koja se godišnje dijagnosticira tisućama ljudi. Ipak, rak se liječi uspješno u mnogim slučajevima ako se na vrijeme otkrije.

Ovaj recept je odličan i uspješan kod liječenja raka. Mnogi pacijenti su se izliječili baš zbog upotrebe ovog recepta, prenosi Magazin.ba.

cancer-research-lead

Ovaj prirodni lijek ubija kancerogene stanice, a ne uništava naše zdrave stanice. Čisti jetru, krvne žile, jača imunološki sustav, jača moždane funkcije i pomaže pri oporavku onima koji su pretrpjeli srčani udar.

Sastojci

– 15 limuna
– 12 glavica češnjaka
– 400 grama klice pšenice
– 400 grama oraha
– 1 kg meda

cesnjak

Priprema

Stavite pšenicu u posudu i polijte s vodom. Ostavite da stoji preko noći i iscijediti vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji još 24 sata.

Nakon ovog perioda, sameljite orahe i pšenicu zajedno. Očistite češnjak, sameljite 5 neoguljenih limuna i dodajte ih smjesi, pa dodajte med i konzumirajte smjesu s drvenom kašikom zbog održavanja ljekovitog svojstva meda.

orah-med

Upotreba

Ako bolujete od raka, uzimajte 2 žlice ove smjese na svaka 2 sata. Podijelite ovaj recept i s vašim prijateljima kojima biste mogli pomoći.i

Izvor:Novizivot

loading...