Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

POPULARNA ŠEHERZADA POTVRDILA TRUDNOĆU: SRETNI SMO

Glumački par, Halit Ergenç i njegova supruga Berguzar Korel očekuju drugo dijete. Naime, glumica je potvrdila pisanje turskih medija da je trudna.

Instagram

– Kao što ste mogli pročitati u vijestima, Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo se na lijepim željama – rekla je glumica novinarima koji su je zatekli u kupovini u jednom istanbulskom tržnom centru.

Početkom augusta poznati par snimljen je na izlazu iz restorana, a paparazzi su Berguzar uhvatili dok je rukom i torbicom sakrila stomak, pokretom karakterističnim za trudnice.

Podsjećamo, Halit i Bergüzar srca bh. publike osvojili su serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”. Njihova ljubav se i desila na setu serije “1001 noć” i od tada su posebno zanimljivi medijima.

Naime, tada 23-godišnja Bergüzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, a ona je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod. Vjenčali su se odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od prvih rezidencijalnih naselja u Istanbulu. Sina Alija Bergüzar je rodila u februaru 2010. godine.

[CBC show="y" country="ba"]