Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

OVO JE KĆERKA MACRONOVE ŽENE KOJA JE IŠLA S NJIM U RAZRED: Bila je zaljubljena u njega, ali on je oženio NJENU MAJKU, EVO KAKO ONA IZGLEDA, kakva ljepotica!

Supruga francuskog predsjednika od njega je starija 24 godine. 

Kada su se upoznali on je bio učenik. Već sa 18 godina rekao joj je da će je oženiti. 

macron

Ovo su činjenice koje su već dobro poznate javnosti. 

No, manje poznata činjenica je da Brigitte ima troje djece i čak sedmero unučadi. 

brigitte-emmanuel-macron
macron1

Prije veze sa Macronom bila je u braku s bankarom Andre-Luisom Ozijerom, s kojim ima troje djece, sina Sebastijana (41) i dvije kćerke Lorens (40) i Tifani (33). 

brigitte
brigitte-main-750x458

Bankar je istinu saznao nakon što su ga susjedi upozorili da mladi Macron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz porodičnog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Macron i Brigitte vjenčali. 

brigitte


Sebastijan je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj firmi “Kantar Health”. Oženjen je i ima dvoje djece. 

macron1

Lorens je Macronovo godište i zajedno su išli u srednju školu. Jednom je o Macronu rekla: “U mom razredu je budala koja zna sve o svemu.” Ona je danas kardiolog, a ima troje djece.

Kako mediji saznaju, ona je bila zaljubljena u Emmanuela.

Međutim, njezina majka se u njega ludo zaljubila i šokirala sve, otkrila je Brigittina mlađa kćer Tiphaine Auzière u dokumentarcu ‘Brigitte Macron: Francuska novela’, u kojem je ispričala detalje o samom početku šokantne veze između njezine majke i 24 godine mlađeg Macrona

loading...