Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

Ova tri znaka u horoskopu su napaljena, perverzna i zaluđena seksom

Svaki horoskopski znak ima svoje zanimljive osobine koje ga čine privlačnim, no neki od njih su izrazito seksualni. Provjerite koji to i zašto!

Škorpion

Škorpioni svakako prednjače kada je riječ o seksu i strasti. Njihove seksualne vještine su neosporne. Škorpioni jednostavno zrače privlačnošću i lako privlače druge, ali često se događa da svog ljubavnika uvuku u igru u kojoj oni određuju pravila. Nisu toliko skloni otvorenoj dominaciji, već na suptilan način nameću svoju volju. 

Škorpioni su sposobni za velike transformacije svoje osobnosti, mogu otići iz krajnosti u krajnost. Upravo su su zbog toga sposobni i da udovolje svim zamislivim i nezamislivim prohtjevima i seksualnim željama partnera, tako da će seks s njima biti nezaboravan. 

Upozorenje: Škorpioni su jako osjetljivi pa morate paziti da ih ne povrijedite, jer ako to uradite – gotovi ste. Oni su velika zlopamtila i odlični glumci. Pravit će se da se ništa nije dogodilo, pričekat će trenutak vaše slabosti i osvetit će vam se na najgori način, tako da nije pametno zamjeriti im se. 

Rak

Rak je još jedan predstavnik nezaboravnog ljubavnika. Emocije i strast kod njih su usko povezani pa u seks unose ogromnu energiju i daju mu veliki značaj. Bez seksa se osjećaju prazno pa se među Rakovima nalaze i mnogi ovisnici o seksu. 

Budući da toliko sebe ulažu u seksualne odnose, skloni su seksualnom maratonu, što je nezaboravno iskustvo za svakoga tko je s jednim Rakom provede vruću noć. 

Blizanci

Budući da spadaju u zračne znakove, za razliku od prethodna dva, takve su im i emocije, ‘prozračne’ i raspršene. No, upravo zbog toga su skloni svakakvom eksperimentiranju u seksu, pa se mogu i nazvati kraljevima fetiša. 

Vole se ‘upucavati’, čak i kada su u ozbiljnoj vezi te su skloni preljubima. Od jednog Blizanca ne možete očekivati potpunu vjernost, ali možete očekivati nezaboravan seks. Blizanac će vam polako predstavljati svoj svijet perverzija, bilo da se radi o vezanju, snimanju kamerom ili prisustvo treće osoba, a nerijetko se upuštaju i grupnom seksu.