Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

OVA BILJKA me je spasila od RAKA: Muškarac otkrio nevjerovatno iskustvo! (RECEPT)

Osim kada je riječ o kancerogenim bolestima, ova biljka korisna je i za jačanje imuniteta.

muskarac-ls

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ovo je priča o čovjeku iz Bugarske koja govori o njegovom životu i borbi sa opakom bolešću. Njegova priča mnogim ljudima je dala nadu, a evo i zašto!

“U 2002. godini ljekari su otkrili benigni tumor u mom mozgu. Odmah sam primljen u bolnicu BLD – Sofja na operaciju. Tumor je bio veličine 5,5 cm, ali je operacija bila uspješna. Operisali su me najbolji neurohirurzi u Bugarskoj.

Poslije dvije godine tumor se ponovo vratio i narastao do gotovo iste veličine. Morao sam na novu operaciju, ovoga puta lasersku, ali nakon operacije lijeva ruka i noga su mi postale paralizovane. Ljekari su ispitivali moj tumor za koji se ispostavilo da je atipičan.

Onda sam otišao na onkologiju, nakon čega je uslijedila radioterapija, ali ni to nije pomoglo. Tumor je opet izrastao i nova operacija je bila zakazana. Poslije operacije otišao sam na rehabilitaciju i tamo, na moju sreću, upoznao čoveka koji je promijenio moj život.

stariji-muskarac-ls

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Taj čovjek je bolovao od raka bubrega. Na žalost, njegova operacija je prošla neuspješno, a doktori su rekli da mu je ostalo još samo 3-4 mjeseca života.

Onda je upoznao jednu ženu koja mu je ispričala o biljci koja može da izliječi ovu opaku bolest i kako da pripremi lijek od nje. Biljka se zove crna zova. To je grm koji raste oko riječnih kanala i daje plod koji podseća na borovnice.

Plodovi sazrijevaju krajem avgusta i početkom septembra. Plod treba da bude dobro zreo da bi imao ljekovita svojstva. Kada uberete bobice, operite ih i stavite u tegle, ređajući naizmjenično jedan red bobica, pa jedan red šećera, dok se tegla se ne napuni do vrha.

Čuvajte teglu na mestu gdje ima sunca, tako da može da dođe do vrenja. Nakon dvije nedelje, teglu treba zatvoriti i staviti u frižider.

crna-zova-p

Foto: Shutterstock / Crna zova

Možete napraviti 2, 3 ili 4 tegle, ali morate imati najmanje dvije da biste imali dovoljno ovog lijeka do iduće godine.

Uzimajte najmanje 1 kašičicu svakog jutra na prazan stomak, 10 minuta pre obroka.

Čovjek koji je mi je rekao za ovu biljku me je ubijedio u njena ljekovita svojstva. On je počeo da konzumira ovaj lijek u trenutku kada su mu ljekari saopštili da nema šanse za izliječenje.

Mjeseci su prošli, a on je još uvijek živ! Rezultati na kontroli su pokazali da je rak nestao. Onda sam počeo i ja da uzimam, ali sam prvo sačekao 2 mjeseca kako bih ubrao crnu zovu, pripremio lijek i počeo da ga primjenjujem. Četiri godine je prošlo od moje posljednje operacije, a tumor se nije vraćao.

Ispričao sam mnogim ljudima o ljekovitoj moći crne zove i nakon razgovora sa jednom doktorkom saznao sam da je jedna njena pacijentkinja izliječila rak dojke koristeći isti lijek. Tokom kontrole i njeni rezultati su pokazali da je rak nestao.

tegle-eliksir

Foto: Shutterstock

Crna zova je korisna za imuni sistem i liječenje mnogih bolesti.

Plodovi crne zove su najbolji kada su potpuno zreli, a ako se u masi nađe poneka zelena i nezrela bobica, najbolje je da se ukloni. Plod treba da bude mekan, taman, gotovo crn.

U početku je ukus ovog leka pomalo neprijatan, dok se ne naviknete. Ja sam u početku imao osjećaj da ću da povratim prilikom uzimanja ovog lijeka, ali na kraju sam se navikao na to. Takođe, dok vam se organizam privikava na lijek, budite sigurni da u blizini postoji toalet, jer 30 minuta nakon konzumiranja izražena je potreba za odlaskom u toalet.

Uzgred, zdravim ljudima koji žele da ojačaju svoj imuni sistem takođe preporučujem crnu zovu. Crna zova, na primer, pomaže protiv gripa.

Želim svima sreću i zdravlje i najviše od svega želim izliječenje bolesnima!”, poručio je čovjek.