Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

ODLUČILA PROGOVORITI, GODINAMA JE BILA U DOMU JELENE KARLEUŠE: Kućna pomoćnica i dadilja otkrila šta joj je pjevačica radila!

Vera Horvat u ispovijesti za Kurir svjedoči kako se Jelena Karleuša navodno iživljavala nad njom od trenutka kada je u javnost izbila njena afera sa Ognjenom Vranješom.

jelena6

(Foto: Instagram)

– Punih deset godina sam radila u porodici Karleuša-Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam tokom godina postala i kućna pomoćnica. Atina je imala osam mjeseci kad sam počela da se brinem o njoj, a onda se rodila i Nika, pa sam nastavila da čuvam obje. Kako nisam mogla sama, dovela sam i moju sestru Kaju i zajedno smo vodile računa o porodici. Jelenina majka Divna, koju sam uvijek cijenila i poštovala, preporučila me je kod Jelene.

jelena-kig

(Foto: Instagram)

Sestra i ja jako smo voljele Karleušine kćerke i teško nam je palo što ih više ne viđamo. Međutim, od januara, otkad je krenula afera s fudbalerom, počeo je neizdrživ pritisak. Pokušavale smo da ne obraćamo pažnju, ali sve se prelivalo na nas. Ispalo je da smo sestra i ja glavni krivci za sve – kroz suze priča za Kurir Vera Horvat, koja je nedavno dala otkaz Karleuši.

(Kurir.rs)