Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

“OD ARKANA”, VELJKO JE NA VJENČANJU U JEDNOM TRENUTKU RASKOPČAO KOŠULJU I SVIMA POKAZAO ŠTA JE ISPOD: Kad su ovo ugledali ZANIJEMILI SU, EVO ŠTA IMA KOD SEBE (FOTO) S

Dok je njegova izabranica Bogdana sudbonosno „da“ izgovorila u vjenčanici svoje svekrve, oko vrata cecinog sina zasijao je lanac njegovog oca, koji mu je na neki način nadomjestio roditelja, pišu srbijanski mediji.

Od vjenčanja naslednika folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koje je prošle nedjelje upriličeno u jednom beogradskom hotelu, prošlo je tek nekoliko dana, ali se i dalje uveliko priča o tom događaju. Utisci sa glamuroznog slavlja Veljka i njegove supruge Bogdane još se nisu slegli, a već na površinu isplivavaju manje poznati detalji sa ceremonije koji su za porodicu i te kako važni. Među onima koji bude najsnažnije emocije svakako je i taj što je mladoženja nosio lanac koji je pripadao njegovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

kurir

Foto: Nemanja Nikolić, Kurir.rs

To su primijetile zvanice koje su odlično poznavale komandanta Srpske dobrovoljačke garde, a u prilog čemu svjedoče fotografije na kojima se nazire lanac.

 Kad je Veljko otkopčao košulju, oko vrata mu je zasijao lanac koji je svojevremeno nosio njegov otac Arkan. Taj komad nakita bio mu je baš drag i volio je da ga nosi. Ako se sjećate, Cecin sin je na punoljetstvu ponio očev sat, a sada je odlučio da to bude lanac. U porodici Ražnatović sve ima simboliku. Veljko nevjerovatno podseća na oca i vjerujte da on čuva svaku uspomenu koja je od njega. Kada je Ceca Veljku poklonila taj lanac, izrazio je želju da baš njega ponese kada se jednog dana bude ženio. Tako je i bilo – priča  izvor.

veljko-bogd

Prema njegovim riječima, Ceca se oduševila što i sin i snaja drže do običaja i porodične tradicije. – Ceci je porodica svetinja. Zato i voli da svi budu kao jedno i da se drže na okupu. Svadba sina za nju je nešto najljepše što joj se desilo i zato joj je drago što je Bogdana izrazila želju da nosi vjenčanicu koju je ona nosila kada se udavala za Željka. S druge strane, i Veljko vodi računa da uvijek sa sobom ima nešto očevo, pa je tako ovoga puta to bio lanac koji je na neki način nadomjestio činjenicu što na ovaj važan dan njegov tata nije mogao da bude uz njega. To je poštovanje i tradicija koju želi da održi i da prenese s kolena na koljeno – završava  sagovornik.

(Kurir.rs)