Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

LUKSUZNO IMANJE OD KOJEG ZASTAJE DAH, ZORICA MARKOVIĆ OTVORILA VRATA PORODIČNE KUĆE, CIJELA ESTRADA LJUBOMORNA: Pogledajte gdje živi i šta gradi za sebe i svog partnera!

Pjevačica Zorica Marković poznata je po britkom jeziku, ali i kao veliki domaćin.

Zorica u svojoj porodičnoj kući živi sa svojim sinovima, ali kako kaže često nisu skupa zbog poslovnih obaveza, ili su u stanu koji imaju u centru Beograda. 

U naselju Jajinci pjevačica ima čak tri kuće, frizerski i kozmetički salon. Tvrdi da je skromna i da se nikada nije hvalila onim što ima, ali da je sve pošteno zaradila i da se svaki njen trud isplatio.

zorica-markovic-161119-alo-foto-m-josida-009-1000x0

foto: Alo.rs

Poznato je kako je Markovićeva bila u gotovo svim domaćim rijaliti-formatima, a ističe kako je za to bitno biti psihički stabilan, a sam angažman na takvim projektima shvatiti kao igru.

– Novac od rijalitija može da bude jako dobar, i ako znaš pametno da ga uložiš onda i treba da se igraš. Ukoliko si ušao bez cilja i razloga, džaba si gubio svoje vrijeme – rekla nam je Zorica.

zorica-markovic-161119-alo-foto-m-josida-013-1000x0

foto: Alo.rs

U video-prilogu pogledajte kako izgleda dom popularne folkerke, ali i nova kuća koju zida, kako kaže, za sebe i svoju jaču polovinu:

Izvor: Alo.rs