Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

LEPA BRENA U KUPAĆEM DOŠLA KOD HIRURGA: Udario ju je dva puta, a ONDA OVO REKAO, PJEVAČICA SE ODMAH OGLASILA!

Brena je se za hrvatske medije prisjetila snimanja filma, ali i jednog događaja koji će joj zauvijek biti urezan u pamćenje.

– Na ostrvu Lopud preko puta Dubrovnika snimali smo drugi dio filma i svaki dan ustajali u šest. Jedno jutro sam kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj deo tela koji gubi časno ime. Potom sam osetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspela da dođem do ekipe. Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na hirurgiju u kupaćem kostimu ogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima. Kad je stigao, glavni hirurg mi je rekao: “O, dobro došla Lepa Breno, da vidimo kakav to problem imate?” Dobila sam inekciju protiv tetanusa i onda je krenulo ušivanje. Međutim pre toga me tri puta udario po zadnjici i rekao da će sve biti kao bombona (smijeh). Snimanje smo nastavili nakon dva dana, a ova scena iz bolnice mi je i danas presmiješna i simpatična – ispričala je Lepa Brena za “Slobodnu Dalmaciju”.

brena-boba-dd-munja-900x500-750x417

– Ispričaću vam jednu situaciju vezanu uz mog oca Abida koji se brinuo što sam toliko radila i plašio da se nikad neću udati. Na neki način je bio i blizu istine jer nisam žurila s udajom. Razmišljala sam, ako se desi desi, tu se ne može ništa na silu i bez ljubavi. Kad me tata pitao imam li kakvog momka i čime se bavi – imala sam tada 27 godina – kao iz topa sam odgovorila da igra tenis! A on će na to: Auuuuu, ti pevaš, on igra tenis, od čega vi mislite da živite?Kada su ga roditelji upoznali jako su ga zavoleli, cenili i poštovali. Prvi su shvatili šta znači imati u porodici nekoga ko se bavi sportom – otkrila je Brena za pomenuti hrvatski medij.

(Slobodna Dalmacija)

loading...