Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Ova 3 ZNAKA neka se spreme za VELIKI GUBITAK, a ovaj će imati NAJBOLJIH 30 DANA ove godine!

Pročitajte mjesečni horoskop za septembar 2019.

horoskop

OVAN

Mjesec pred vama bit će dobar za opuštanje. Nakon silne, premda i ugodne buke, vi sami ćete osjećati potrebu da se malo maknete od svega. Tko može, neka odmara.

Oni koji rade uglavnom će odrađivati što moraju i jedva čekati poći kući gdje će se osjećati najbolje. Srećom, vaš ljubavni život će biti zadovoljavajuć.

BIK

U prvoj polovini ovog mjeseca bit ćete natprosječno raspoloženi za ljubav i mnogi će vas poželjeti u svom društvu. Ako ste u vezi, ona će se razvijati dobro.

Poslovi koji će vam odgovarati bit će oni povezani s komunikacijom i izražavanjem. Drugi dio mjeseca donosi više intimnosti i povučenosti u životu općenito.

BLIZANCI

Bit će malih iznenađenja koja vam nisu draga, ali nisu ni strašna. Neke stvari za koje ste se nadali da će krenuti zasad će još ostati visjeti u zraku.

Dobro će vam ići u privatnom životu pa ćete u zagrljajima voljene osobe nalaziti utjehu zbog poslovnih frustracija. Da bi razbili blokadu, povežite se što je više moguće s ljudima iz struke.

RAK

Zanemarite sitnice i posvetite se onom što je zaista važno. Tako ćete uštedjeti energiju i sačuvati živce. To vrijedi i za posao i za ljubav. Bit će vam potreban bolji plan pa ćete stvoriti nove navike.

Neki će mijenjati stil života, ali ne toliko da bi se to moglo nazvati revolucijom. Kad ste tužni, potražite humoristične sadržaje.

LAV

Pred vama je mjesec bogatog društvenog života i ugodnog radnog okruženja. Mnogi će se napokon preporoditi. Neće im biti problem rješavati sve na što budu nailazili jer će u njima ključati energija, snaga i spremnost za svaki mogući izazov.

I poslovno, i u ljubavi, mogli bi procvjetati. Budite budni i otvoreni.

DJEVICA

Gotovo cijeli ovaj mjesec ćete biti obilježeni na neki način. Mnogi pogledi bit će uprti u vas i od vas će se očekivati više nego od drugih. Zato ćete se fokusirati na svoje ciljeve i ideale, te davati najbolje od sebe.

Ponekad ćete biti preumorni od svega, ali vaš život, u svakom pogledu, bit će vrlo bogat.

VAGA

Bit će poziva na vrlo atraktivne zabave, a moguće je da na njima sretnete ljude koji su slavni ili imaju velik utjecaj u društvu. Vi ćete se sigurno dobro zabavljati, a neki bi mogli i sresti osobu iz svojih snova.

Bit će i onih koji će zablistati u javnom životu. Na poslu ćete poboljšati odnose s kolegama ili radne uvjete.

ŠKORPION

Kombinirat ćete otvoren i tajanstven stil kako u poslu, tako i u privatnom životu. Ponekad ćete zbog toga biti prava enigma za partnera. Potrudite se biti malo jasniji.

Neki će potpuno otpustiti kočnice i posvetiti se ljenčarenju bez ikakvih obveza. Ovakav stil godišnjeg odmora napunit će im baterije. Oni koji rade bit će utjecajni.

STRIJELAC

Spontano lutanje, zabavljanje i uživancija s društvom bit će obilježja ovog mjeseca. Bit ćete voljeni na pomalo neobičan način, a vjerojatno je i obratno.

U poslu ćete kombinirati ozbiljnost i neozbiljnost što će katkada zbunjivati vaše kolege. Pazite da vam se ne potkradu greške u poslovanju. Držite se pravila.

horoskop-54

JARAC

Možete očekivati zahtjevan mjesec u svakom pogledu. Neke planete poredat će se tako da stalno treba biti budan. Bit će prilika, ali i stresova.

Usredotočite se i ne idite glavom kroz zid. Ono što sad ne možete, možda ćete moći kasnije. Dobri su vam prijatelji, a u ljubavi su moguća prava iznenađenja.

VODENJAK

Nekima će se činiti da dižu utege u privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ ljubavi ovaj je mjesec u rukama druge strane, zato joj ponekad popustite.

Kompromisi će biti potrebni i u poslu. Novi ugovori bit će prema željama i mjeri drugih, a na vama je da se prilagođavate najbolje kako znate. Možete vi to.

horoskop-horoskopski-znakovi-astrologija-7b7cd74227afcdda89c115e5b7a86844-view-article-new

RIBE

Pred vama je mjesec u kojem će se vjerojatno stvoriti jedna veća poslovna prilika koja će od vas zahtijevati pojačan angažman. U mnogima će se probuditi ambicije, ali će im nedostajati energije.

Potrebno se savršeno organizirati, a vi to znate. Privatni život vrtjet će vam se oko vaših dragih prijatelja.

Novi.ba/Centarzdravlja