Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

BILA JE NAJLJEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE, UDAVALA SE DVA PUTA: Danas ima 56 godina i ovako izgleda, NEĆETE VJEROVATI KAD VIDITE! (FOTO)

Nekadašnja misica Jugoslavije Ana Saso važila je za jednu od najljepših žena na ovim prostorima, a proglašena je za najljepšu ženu još davne 1982. godine.

ynak9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvdnn01eqv8vywjizjmxnti2mwuymgzmyjayzjk3ywflodgynmy0nmqucg5nkzmczqkeaieaaq

Foto: Instagram

Nju publika najviše pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj, prilepljenoj majici izranja iz more, u istoj istakavši svoje bujne grudi, a i danas više od tri decenije kasnije ova manekenka izgleda savršeno!

Lijepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije, a ponekad se tu nađe i ona u kojoj pozira u kupaćem kostimu, na kojima se jasno vidi koliko je ova dama i dalje zgodna!

iganasaso

Foto: Instagram

“S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom“, rekla je Saso prije nekoliko godina za “Gloriju”.

iganasaso2

Foto: Instagram

Inače, ona se dva puta udavala, a sada je već više od 10 godina u vezi sa ljekarom Hrvojem Tomaševićem.

iganasaso3

Foto: Instagram

iganasaso4

Foto: Instagram

iganasaso5

Foto: Instagram

loading...