Loading..

E-Rasprava | e-rasprava.com

Balkanski web portal, namjenjen za internet rasprave. Mnoštvo zanimljivih i korisnih objava. Dobrodošli.

Ako koristite tečni sapun, OVAJ TRIK MORATE DA ZNATE: Treba vam samo jedna gumica, a rezultat će vas ODUŠEVITI

Bivša novinarka i blogerka Tifani Bird na blogu “Simply Modern Mom” napisala je da je izluđuje kad njena porodica istisne tečni sapun iz bočice i najveći dio njega ostane u odvodu. Pronašla je rješenje za vječiti problem – lak i jeftin.

Željela sam da sa svijetom podijelim svoje ideje i kućne trikove kojima se svakodnevno služim i tada je nastala ideja da počnem da se angažujem oko bloga”, napisala je Tiafni.

f2sk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwxpzn01eqv8vmjc0n2jhnzixzdyzmgewmmqzyjvlnmm2zda5ywi2mwquanbnkzmczqkeaieaaq

Tifani živi sa suprugom i tri ćerke i najbolje zna kako da se napravi organizacija u domu kako bi sve funkcionisalo kako treba. Njen savjet za pametno korišćenje tečnog sapuna oduševio je pratioce njenog bloga.

“Djecu učim da često peru ruke, a kada to čine doslovno ‘sjednu’ na pumpicu i taj sapun teče i teče. Samo zato što pumpica ode skroz do kraja“, objašnjava Tifani.

Kako bi uštjedela na sapunu sjetila se vrlo jednostavnog rješenja. 

“Uzela sam običnu kuhinjsku gumicu i obmotala je oko pumpice koja se sada može stisnuti samo do pola. Količina sapuna koja sada isteče sasvim je dovoljna da se ruke pravilno operu”, dodaje je Tifani.

maxresdefault

Ova bivša novinarka na svom blogu objavljuje mnoge korisne savjete i za svakoga se nađe nešto zanimljivo.

Novi.ba/Zena/Foto: Profimedia